ponedeljek, 14. junij 2010

Arhitektura čevljev.



Designer Tea Petrovic iz Sarajeva.


Zbirka vsebuje deset različnih prototipov v podobnih oblikah, kot so konstruktivistične skulpture Gaboš in Calatravas stavbe.

www.notranjaoprema.si
 



torek, 1. junij 2010

Razstava, ki jo je oblikoval Karim Rashid...


Razstava, ki jo je oblikoval Karim Rashid - “Smart-ologic Corian Living” se je odvijala skozi "Milano Design Week 2010".
Razstava pokaže mehke organske oblike, ki so realizirani z materialom za ustvarjanje čutnega življenjskega okolja, za prostor, ki odraža digitalno - tehno-organski svet - v katerem živimo, in vzbuja alternativen način doživljanja domačega okolja.

Smart-ologic Corian Living - Karim Rashid: Želel sem ustvariti zelo pozitiven, zanimiv in umetniški prostor za življenje, ki ga odraža digitalno tehno -organic svet v katerem živimo "Smart-ologic Corian ® Living" mi je dal prostor za oblikovanje notranjosti objektov v DuPont ™ Corian ® advanced surface (napredne površine) - z uporabo različice iz zbirk Eco-Concrete in Eco-Terrazzo z reciklirano vsebino in iz drugih materialov. Imam potrebo, da so industrijski elementi bolj svobodnih form in prožni v njihovi konfiguraciji. Moja druga velika težnja k oblikovanju takšnih plošč je izdelava z manj odpadki od produkta in da so ti odpadki ponovno uporabni. Več na: Obiščite spletno stran DuPont Corian - tukaj.



Fabio Novembre za CAPPELLINI - organske mizice

Fabio Novembre izdelal za CAPPELLINI, mizice s stekleno površino in nogicami, ki "valovijo".


Ta izdaja je omejena na 99 kosov.