četrtek, 24. februar 2011

RDEČA BARVA V NOTRANJI OPREMI

 
RDEČA BARVA – BARVA LJUBEZNI

Rdeča barva je zelo močna barva in je barva življenja. Že od nekdaj so jo povezovali z življenjsko vitalnostjo in radostjo. Simbolizira moč, toploto, spolnost, čutnost, prijateljstvo, pogum, samozavest,… kot tudi jezo in nestrpnost. Je barva ognja in sodi k elementu ognja in je najbolj jang barva.

Rožnata barva nastane z dodajanjem bele, zato nas navdaja z občutkom ugodja in topline ter nesebično ljubeznijo.
Sanitarno pohištvo LaufenV notranji opremi uporabljajmo rdečo bolj za poudarke, za piko na i, za manjše površine; za dnevne sobe, hodnike, stopnišča, ... za prehodne prostore. 

Rdeča barva naredi prostor živahen in topel, če uporabimo temnejšo rdečo, pa prostor obogati in ga naredi aristokratskega. Živo rdeče ne uporabljajmo za spalnico, za študijsko sobo...
Kuhinja Gorenje
Jedilnica v rdeči barvi.

Feel Deluxe je narejena iz 120 -tih mehkih in izredno prijetnih žog.
Preobsežne mere dajejo dovolj prostora za samske, pare ali družine na njej.
Feel Deluxe je sedežni sistem, ki odraža vedno spreminjajoče se čustveno stanje telesa. Število položajev je tako široko kot vaša domišljija.
Lahko sedite na njej, ležite in se sprostite ali pa samo počivate.  
Feel Deluxe si zasluži mesto v vsaki dnevni sobipisarni, otroški sobi,  igralnici, spalnici,... in da dodatni pečat v kateri koli prostor. S takšnim kosom pohištva na hitro popestrite ali prenovite sobo oz. stanovanje.
Ni komentarjev:

Objavite komentar