četrtek, 10. december 2015

IDEJE ZA NARAVNI BOŽIČNI DEKOR - RECIKLAŽA (IDEAS FOR NATURAL CHRISTMAS DECOR)


Naredite božično drevo iz palet - Make a Pallet Christmas Tree








Navodila kako jo narediti najdete tukaj:


Sobna dekoracija iz naravnih materialov. Motivi in teksture živali. Les.

Room Decorations Natural materials. Animal motifs and textures. Timber. 





DOMA IZDELANI OKRASKI



Okrasitev stanovanja ali hiše za božič jeDecorating for Christmas can be very expensive. lahko drago.There are many ways you can decorate your home in a low cost way and have your home look absolutely fantastic. Obstaja veliko načinov, kako lahko okrasite svoj dom za nizko ceno in vseeno bo vaš dom videti absolutno fantastično. 
Natural elements are the best things you can use to decorate for Christmas. Naravni elementi so najboljše stvari, ki jih lahko uporabite za dekoracijo prazničnih dni. Many of the things you can use include pinecones, branches, and more. Veliko stvari, ki jih lahko uporabite so storži, veje, vrvi, školjke, nabrano kamenje, suho cvetje, itd.
Lahko poiščete navdih na prostem v gozdu ali parku. Odpravite se na sprehod, naberete borove storže, smrekove, zanimive vejice itd. Storže pobarvate z zlatim ali srebrnim razpršilom ali rdečim, dodate še malo snega v razpršilu ter pustite da se dobro posuši (ali pa jih popršite samo z snegom). Uporabite jih lahko na jelki namesto okraskov ali na vejah v vazi, lahko pa jih aranžirate v košari, škatli, v veliki vazi, na okrasnem krožniku, ...





http://www.notranjaoprema.si/


Ni komentarjev:

Objavite komentar