ponedeljek, 29. februar 2016

Rešitve za majhna stanovanja ali hiše! (Resource Furniture)

Ron Barth, President of Resource Furniture (www.resourcefurniture.com/space-savers)­, demonstrates and explains their amazing line of Italian-designed space-savers.


Se soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? 


Majhna stanovanja ali hiše so zelo zahtevna za oblikovanje. Na omejeno površino moramo umestiti vse kar potrebujemo za normalno delovanje naše družine. Običajno moramo na omejeno površino umestiti vse, kar potrebujemo za bivanje, za shranjevanje vseh stvari in potrebujemo še prostor za prosti čas in druženje. 
Resource Furniture je tako imenovano kreativno multifunkcionalno pohištvo. Kar je rešitev za marsikatero prostorsko zagato. To so posamezni kosi pohištva, ki v sebi skrivajo dvojnost funkcije. Na primer omara, ki se z nekaj potegi spremeni v udobno posteljo. Pisalna miza - za (ali pod) katero je skrita postelja in še prostoren predalnik. Mizice, ki se zložijo v police, po potrebi postanejo stoli ali mizice. Miza, ki je lahko jedilna ali pa se pomanjša v "coffe table".
Poglejte si zgornji video, kjer je predstavljenih nekaj kreativnih rešitev podjetja Resource Furniture. Gre za izredno kreativno dodelane kose pohištva, ki so lahko prava rešitev za vsa manjša stanovanja ali hiše, ki se spopadajo s pomanjkanjem prostora. 
Kreativna notranja oprema za stanovanja ali hiše.
Dnevna soba se spremeni v spalnico. Kreativna notranja oprema za stanovanja ali hiše.



Ni komentarjev:

Objavite komentar