petek, 12. februar 2010

Razkošne kopalnice - novosti

Kad UFO - iz nerjavečega jekla.

"Kad UFO" je extra prostorna, kot nalašč za veliko razkošno kopalnico. Kad UFO je premera nekaj nad 2 m, visoka je le 50 cm in ima porabo vode - impresivnih 880 litrov. Na voljo je v dveh dizajnih: poliranega nerjavnega jekla ali notranjost iz belega emajla, s črnim emajlom zunanjosti. Dodano je naslonjalo Exmar, ki vas bo udobno popeljalo v svet kopalnih užitkov, ko kad napolnite z mehurčkasto kopeljo. Kopalno kad je dizajniral Benedini Associati.

   

 
Razvajajte se!  
Od kopalnih kadi, tušev za kadi in prelepih kopalniških armatur..., si privoščite najnovejše trende v super-luksuznih kopalnicah. Tuš ljubezni: Za vašo kopalnico je primeren zelo velik tuš Axor Starck Showerheaven, ki ga je ustvaril francoski oblikovalec Philippe Starck za Hansgrohe. Tuš je elegantnen, inovativen in vsestranski. Trije načini pršenja - v katerih lahko uživate samostojno ali v kombinaciji. Pršenje kota vode je mogoče nastavljati z drsnimi prha moduli, tako da ustrezajo različnim telesnim višinam.

 


"Pear series" (dizajn Patricia Urquiola), to so samostojni kopalniški sanitarni elementi z uporabo mehkih organskih oblik, ki zagotavljajo udobje in razkošje. Mehke, neprekinjene linije - to je značilna osnova »Hruška« serije. Originalna uporaba različnih barv na zunanjih in notranjih površinah poudari organske oblike in linije modela. Na voljo tudi v beli različici in s sivim cvetličnim okraski na belem.








Ni komentarjev:

Objavite komentar