sreda, 24. februar 2010

Kopalnice - novosti 1

 Na sejmu kuhinj in kopalnic (KBIS) je podjetje Kaldewei predstavilo črno ovalno kopalno kad za dva. Kad se imenuje Luxxo Duo Oval, velika pa je 190 x 100 centimetrov. Trenutno ni informacij o začetku prodaje, prav tako tudi ne o ceni.











"Kad UFO" je extra prostorna, kot nalašč za veliko razkošno kopalnico. Kad UFO je premera nekaj nad 2 m, visoka je le 50 cm in ima porabo vode - impresivnih 880 litrov.
Na voljo je v dveh dizajnih: poliranega nerjavnega jekla ali notranjost iz belega emajla, s črnim emajlom zunanjosti. Dodano je naslonjalo Exmar, ki vas bo udobno popeljalo v svet kopalnih užitkov, ko kad napolnite z mehurčkasto kopeljo. Kopalno kad je dizajniral Benedini Associati.




Razvajajte se!
Od kopalnih kadi, tušev za kadi in prelepih kopalniških armatur..., privoščite si najnovejše trende v sodobnih - luksuznih kopalnicah.


Za vašo kopalnico je primeren zelo velik tuš Axor Starck Showerheaven, ki ga je ustvaril francoski oblikovalec Philippe Starck za Hansgrohe. Tuš je eleganten, inovativen in vsestranski. Zasnova za dizajn je vzeta iz preprostega kvadrata. Trije načini pršenja - v katerih lahko uživate samostojno ali v kombinaciji. Pršenje kota vode je mogoče nastavljati z drsnimi prha moduli, tako da ustrezajo različnim telesnim višinam. Pršni moduli omogočajo stransko pršenje, lahko pa uporabite ročko. Prav tako si lahko nastavite briljantno svetlobo nad sabo in si zraven privoščite glasbo. Tuš zbirka je preoblikovala prho v osnovi in prinaša »spa kotiček« ter razkošen življenjski slog in eleganco v sodobne kopalnice s tušem.



Axor Starck Tuš Collection - za Philippe Starck-a je ena izmed njegovih najpomembnejših del. Trenutno se prodaja samo v USA in Kanadi.


Kliknite tukaj za več informacij.

www.notranjaoprema.si

2 komentarja:

  1. Zanimivi članki. Vidim da se bo potrebno na portalu Kopalnice še bolj potruditi.

    Hvala za dober nasvet.

    OdgovoriIzbriši
  2. Perfektne kopalnice. Dve reči bi me zanimale pri tem....Ali se v Sloveniji dejansko ljudje odločajo za takšne moderne kopalniške umetnine, ali je to pač bolj za skomine in dušo? In drugič... ne vem, sam sem pristaš lesa in se mi zdi, da največ topline vseeno še vedno da navaden les. A ne delujejo tako moderne kopalnice too much hladno?

    OdgovoriIzbriši